طرز تهیه بیف استراگانف
گوشت مغز ران گوساله (البته من از فروشگاه شهروند گوشت ران گوسفندی گرفتم پاک شده از استخوان عالی بود)پاک شده نیم کیلو
پیاز درشت 1 عدد
سیب زمینی نیم کیلو
سس سفید 2 پیمانه
خامه 1 پیمانه

گوشت باید بدون چربی باشه و اون رو به قطعاتی به قطر حدود 1 بند انگشت و به طول 5 سانت خورد می کنیم ...بابا نمی خواد خط کش بزنی ...من گوشت رو بعد از خرد کردن می شورم حتی اگه بخوام یخ بزنه اون رو می شورم و تو ابکش می زارم تا آب اضافی اش بره و بعد می زارم یخ بزنه ...پیاز رو ریز خرد می کنیم و با کمی کره یا روغن تو تابه می زاریم تا آب اون کشیده بشه و کمی طلایی بشه ...و گوشت رو بهش اضافه می کنیم !!! شعله گاز رو خیلی کم می کنیم و می زاریم تا گوشت با حرارت ملایم و آب میان بافتی خودش کم کم پخته بشه _نکته این غذا به نظر من حرارت ملایم و طبخ طولانی مدت گوشت بدون اضافه کردن آبه !
سیب زمینی رو خلال می کنیم و تو سرخ کن یا تابه سرخ می کنیم !
سس سفید رو که بلدین ؟
چهار قاشق آرد رو در دولیوان شیر حل می کنیم ...گلوله نشه ها ! اگه دیدن گلوله های آرد حل نمی شه از یه صافی ردش کنید ! روی گاز با شعله کم بزارید و مرتب هم بزنید ...هی یه دقیقه هم نباید غافل بشین و گرنه ته می گیره ...هم بزنید بزنید بزنید این قدر که غلیظ بشه و قوام بیاد ! اگه دوست دارید تو مرحله کره بهش اضافه کنید و نمک البته من تو یه همچین غذایی این کار رو نمی کنم چون سیب زمینی سرخ شده خودش خیلی چربه ! خب یه روش دیگه واسه تهیه سس سفید هم هست اون ام اینکه اول آرد رو طوی کره تفت بدین بعد شیر رو اضافه کنید و هی هم بزنید بزنید بزنید ...تا....آخ دستم !
خوب مدت طبخ گوشت ها بسته به جنس شون فرق می کنه اگه آب گوشت ته کشید و هنوز اون کاملا نپخته یه کم اون رو تو همون روغنی که انداخته سرخ کنید و تو این مرحله ادویه دلخواهتون و نمک رو بهش بزنید ...من از ادویه مخصوص گوشت همیشک استفاده می کنم ...کمی آب گرم اضافه کنید تا بپزه !اما اگه گوشت پخته ...سس سفید رو بهش اضافه کنید و یه مقدار شاید حدود یک ربع ساعت تا نیم ساعت _هی مراقب باشید ته نگیره _
پخت ؟ شعله رو خاموش کنید ..نصف خامه رو توی غذا بریزید و هم بزنید!
ممممممممممممممم....حالا غذا آماده سرو ...
تو یه ظرف مناسب ...گوشت رو بکشید کناره های دیس سیب زمینی_راستی می تونید ازچیپس خلال هم استفاده کنید_ بریزید...با خامه و جعفری و لیمو تزیینش کنید!
بازم اووووووووووووم نوش جان
کسانی که این غذا رو به صورت حرفه ای بلد هستن ...به من بگن کجای کارشون با دستور طبخ من فرق داره ...البته این غذایی نیست که من خیلی درست کنم چون برای یه خانواده با ذائقه ایرانی به صرفه نیست ! اما دو سه بار که درست کردم چند تا بیف استراگانف خور حرفه ای بهم اوکی دادن ! اگه شما هم مثل من ذائقه تون با غذاهای خارجی و یا غذاهایی که توش سس سفید داره میزونه ،بی خود اینقدر پول به این رستوران ها ندین ...باور کنید اینطوری به صرفه تره !!!

 

 

This page is powered by Blogger. Isn't yours?